De Sixtijnse Kapel bij u thuis

Sint-PieterVoor sommige mensen is Rome gelijk aan de paus en Vaticaanstad. Toch is er in de Italiaanse hoofdstad veel meer te zien. Het Vaticaan is uiteindelijk niet meer dan een ministaatje binnen de Italiaanse hoofdstad, ook al heeft het dan prachtige kunstschatten in huis. Wie weinig tijd heeft en toch iets wil meepikken van die schatten, beperkt zich meestal tot de Sixtijnse Kapel met de fresco’s van Michelangelo.

Het probleem is: hoe geraakt u in de Sixtijnse Kapel binnen zonder uren in de rij te moeten staan? Hoe vermijdt u al die drukte? En hoe voorkomt u een stijve nek door te lang naar de fresco’s op het plafond te staren? Heel eenvoudig: met een virtueel bezoek. U bekijkt de Sixtijnse Kapel bij u thuis en u zoemt met uw muis in op eender welk detail. De Sixtijnse Kapel helemaal voor u alleen. Gratis en zonder risico op een stijve nek!

Ga nu gratis naar de Sixtijnse Kapel.

Dit bericht is geplaatst in Italië van buiten, Rome en getagd , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op De Sixtijnse Kapel bij u thuis

  1. m.willekens zegt:

    fantastisch;dit,in samenhang met het lezen van de sixtijnse geheimen.een openbaring.

Geef een reactie