Meer resultaten voor taal italiaans

taal italiaans
Italiaans Wikipedia.
Taalgebieden in Zwitserland 2000. Het Italiaans is officiële taal in.: Zwitserland Ticino en een klein deel van Graubünden Grigioni in het italiaans. Het Italiaans is een erkende minderheidstaal in.: Het Italiaans wordt ook gesproken in de volgende buurlanden van Italië.:
chiptuning
Italiaanse taal vertaling Nederlands-Italiaans.
http://psychiaterstortelder.nl/
In Italiano alles over de Italiaanse taal Ciao tutti ontdekkingsblog door Italië.
In zon 250 paginas maken we je wegwijs in de Italiaanse taal, van uitspraakregels en een spelalfabet tot de dierenwereld, van je huis en huisraad tot alle onmisbare woorden voor een vakantie in Italië en een etentje in een Italiaans restaurant.
autolening simulatie
Italiaans Wikikids.
Italiaans wordt gesproken door 66 miljoen mensen en staat op nummer 20 in de lijst met meest gesproken talen. Italiaans is een officiële taal in vier landen, namelijk Italië, Zwitserland, San Marino en Vaticaanstad. Ook is Italiaans een officiële taal binnen de Europese Unie.
taal vertaling Nederlands-Italiaans inclusief voorbeelden.
Het is leuk om een vreemde taal te leren. Imparare una lingua straniera è divertente. Het is leuk om een vreemde taal te leren. È divertente imparare una lingua straniera. Het is niet makkelijk om een vreemde taal te spreken.
Buon Italiaans De Italiaanse taal.
Het Italiaans heeft echter geen wereldwijde verspreiding, dit komt voornamelijk omdat het Italiaanse koloniale rijk pas laat tot stand kwam in 1861. Het Italiaans is een officiële taal in Italië, Zwitserland Ticino en een klein deel van Graubünden Grigioni, San Marino, Vaticaanstad.
Woorden en zinnen Parole e frasi Talennet Italiaans.
Over het Italiaans. Woorden en zinnen. Agenda en uitgaanstips. Woorden en zinnen Parole e frasi. Maak gebruik van onze handige online taalgids met woorden en zinnen. Onze thematische woordenlijsten bevatten niet alleen woorden en zinnen die handig zijn op reis, maar ook vaktaal.
Italiaans VRT-Taalnet.
voor ei, dzj. voor e, i: sj. Meestal is de voorlaatste lettergreep beklemtoond, bij uitzondering de op twee na laatste. Soms wordt de klemtoon aangegeven door een klemtoonteken op de klinker. k aa prie. kats aa tie. dzjeemienj aa nie.
Is de verwantschap tussen Frans en Italiaans groter dan tussen Frans en Spaans? Ik heb een vraag 2017.
Het lexicon van een taal wordt gemakkelijker uitgewisseld dan grammaticale taalstructuren, via culturele, economische en historische contacten. Er zijn tussen het Italiaans en het Frans meer historische en culturele banden dan met het Spaans. Dit verklaart meer Italiaanse leenwoorden in het Frans en meer Franse leenwoorden in het Italiaans, dan in vergelijking met het Spaans.
Welke hedendaags gesproken taal benadert het dichtst het Latijn? Is dit het Italiaans of het Spaans? Ik heb een vraag 2017.
Vanuit cultuurhistorisch standpunt heeft het geschreven Latijn ook de meeste invloed uitgeoefend op de spreektaal van Italië: van de hele Romania heeft het Latijn zich het langst als geschreven cultuurtaal kunnen opdringen in Italië. Precies door de prominente rol van het Latijn als schrijftaal heeft het Italiaans zich als literaire taal later ontwikkeld dan de meeste overige Romaanse talen zoals het Spaans of het Frans.

Contacteer ons