Meer resultaten voor taal italiaans

taal italiaans
italiaans
Italiaans Wikikids.
Italiaans is een officiële taal in vier landen, namelijk Italië, Zwitserland, San Marino en Vaticaanstad. Ook is Italiaans een officiële taal binnen de Europese Unie. Het huidige standaard Italiaans is afgeleid uit het dialect rond de stad Florence, maar het Italiaans kent nog meer dialecten.
hooglede
Italiaans Wikipedia.
Taalgebieden in Zwitserland 2000. Het Italiaans is officiële taal in.: Zwitserland Ticino en een klein deel van Graubünden Grigioni in het italiaans. Het Italiaans is een erkende minderheidstaal in.: Het Italiaans wordt ook gesproken in de volgende buurlanden van Italië.:
interest lening berekenen
taal vertaling Nederlands-Italiaans inclusief voorbeelden.
Het is leuk om een vreemde taal te leren. Imparare una lingua straniera è divertente. Het is leuk om een vreemde taal te leren. È divertente imparare una lingua straniera. Het is niet makkelijk om een vreemde taal te spreken.
krediet
Italiaanse taal vertaling Nederlands-Italiaans.
backlinks
Buon Italiaans De Italiaanse taal.
Het Italiaans heeft echter geen wereldwijde verspreiding, dit komt voornamelijk omdat het Italiaanse koloniale rijk pas laat tot stand kwam in 1861. Het Italiaans is een officiële taal in Italië, Zwitserland Ticino en een klein deel van Graubünden Grigioni, San Marino, Vaticaanstad.
In Italiano alles over de Italiaanse taal Ciao tutti ontdekkingsblog door Italië.
In zon 250 paginas maken we je wegwijs in de Italiaanse taal, van uitspraakregels en een spelalfabet tot de dierenwereld, van je huis en huisraad tot alle onmisbare woorden voor een vakantie in Italië en een etentje in een Italiaans restaurant.
Italiaans is mooie taal Hoogstraten De Standaard.
Italiaans is een mooie taal en we begroeten juf Stefania iedere keer in haar eigen taal. Ze is daar heel blij mee. In veel Minderhoutse gezinnen lijkt er al eens een woordje Italiaans. In veel Minderhoutse gezinnen lijkt er al eens een woordje Italiaans gesproken te worden.
Hoe komt het dat het Roemeens een Romaanse taal, nauw verwant aan het Italiaans linguïstisch een eiland vormt en omringd wordt door Slavische talen? Geografisch ligt het ook ver van Italië. Ik heb een
a Hoe komt het dat het Roemeens het meest op het Italiaans gelijkt, en minder op andere Romaanse talen? b Hoe komt het dat men in een gebied omringd door Slavische talen nog een taal spreekt die van het Latijn afstamt, m.a.w.

Contacteer ons