Op zoek naar de saffraan amersfoort?

de saffraan amersfoort
Gastronomisch 7-gangendiner De Saffraan Groupon.
Elegant, exclusief, krachtig: het is niet vreemd dat een restaurant vol culinaire kostbaarheden die het leven in Amersfoort kleur en smaak geven de naam draagt van zon kostbaarheid als dit specerij. Laat je overdonderen door een gastronomisch 7-gangendiner bij het restaurant met 15 GaultMillau-punten De Saffraan.
belfius
Restaurant De Saffraan in Amersfoort Deal: 40% korting.
Restaurant De Saffraan in Amersfoort is gevestigd op de Hoop" op Welvaart, een prachtige, 100 jaar oude klipper welke is omgebouwd tot modern restaurant. Hier wordt elke dag met passie en vernieuwende technieken gekookt en dit samen zorgt voor een sublieme avond uit!
ontstopper wc
Home De Saffraan.
Onder het viaduct de afslag naar rechts nemen; op de rotonde rechts. Aan het eind van de Eemlaan aan de rechter kant bevindt zich de ingang van de parkeergarage Eemplein. Tel: 033 4481753. Restaurant de Saffraan. Kleine Koppel 3 schip op het water. 3812 PG Amersfoort.
bosiet training
De Saffraan, Amersfoort Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Hof. Hotels in de buurt van Saint George's' Church. Hotels in de buurt van Hofje de Armen de Poth. Alle restaurants in Amersfoort. Restaurants in de buurt van De Saffraan. Populaire keukens in Amersfoort. Caf├ę restaurants in Amersfoort.
kruiswoordraadsel
De Saffraan Amersfoort Restaurant uit de Michelin Gids.
Home Restaurants Restaurants Amersfoort De Saffraan. We zijn geïnteresseerd in uw mening. Instellingen cookies en trackers. Naar andere website. Zoek een restaurant uit de MICHELIN Gids. Al bekeken restaurants. Van 51 tot 71. Bij Lam Yin. MICHELIN Gids 2018. Reynderstraat 17, 2000 Antwerpen.
Restaurant De Saffraan in Amersfoort.
We hebben weer heerlijk gegeten op de Saffraan, mooie gerechten, bijna te mooi om op te eten. De sfeervolle boot ligt in de mooie Eemhaven in Amersfoort. Personeel erg vriendelijk. Gastvrijheid 10 1. Beoordeling door Betty Bauman Venhorst via heerlijkaanbieding.
Michelin 2015: sterverlies overvalt De Saffraan.
Michelin 2015: sterverlies overvalt De Saffraan. Kars van Wechem, eigenaar van De Saffraan in Amersfoort, zag het sterverlies niet aankomen. Hij wil geen reactie geven op dit nieuws dat op 17 november bekend is gemaakt bij de lancering van de nieuwe gids van Michelin 2015.
Restaurant de Saffraan, 5-gangendiner in hartje Amersfoort: bespaar 39% in Amersfoort via Social Deal.
Restaurant de Saffraan. Kleine Koppel 3 3812 PG Amersfoort Routebeschrijving. Ben jij toe aan een avondje lekker uit eten in een ontspannen ambiance? Kom dan naar Restaurant de Saffraan in hartje Amersfoort en smul van het Menu de Jeune Restaurateur d'Europe!

Contacteer ons