Op zoek naar saffraan restaurant eindhoven?

saffraan restaurant eindhoven
Saffraan restaurant / catering Startpagina Eindhoven Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
Bekijk meer van Saffraan restaurant / catering op Facebook. Nieuw account maken. Saffraan restaurant / catering. Perzisch/Iraans restaurant in Eindhoven. 4.7 van 5 sterren. INFO SAFFRAAN RESTAURANT / CATERING. Saffraan Restaurant is een Afghaans Perzische restaurant gevestigd aan de Tongelresestraat 321 te Ei.
kruiswoordraadsel
Saffraan Restaurant eindhoven in Eindhoven Menu, openingsuren, adres, fotos van restaurant en reserveren.
Restaurant in Eindhoven /. Restaurant Saffraan Restaurant eindhoven in Eindhoven. Saffraan Restaurant eindhoven. Tongelresestraat 321 5642 NB Eindhoven Nederland Plan. Certificaat van uitmuntendheid TripAdvisor. Gemiddelde prijs 24. Over het restaurant Saffraan Restaurant eindhoven. Proef de warme, rijke smaken van de Afghaanse en Perzische keuken.
auto lening
Home Saffraan Restaurant.
Bij Saffraan Restaurant Eindhoven proef en. beleef je in een aangename entourage namelijk al het goede dat Afghanistan en Iran op culinair gebied te bieden hebben. Kortom wilt u gewoon iets anders eten in Eindhoven dan is Saffraan Restaurant een aanrader!
backlinking
Saffraan Restaurant, Eindhoven Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Alle restaurants in Eindhoven. Restaurants in de buurt van Saffraan Restaurant. Populaire keukens in Eindhoven. Café restaurants in Eindhoven. Chinees restaurants in Eindhoven. Frans restaurants in Eindhoven. Glutenvrije restaurants in Eindhoven. Italiaans restaurants in Eindhoven. Japans restaurants in Eindhoven. Mediterraan restaurants in Eindhoven.
Saffraan in Eindhoven Eet.nu.
Waar heb je zin in? Saffraan in Eindhoven. Beleef een culinaire reis door het oude Perzië. Afhaal en bezorg. 88, 7 recensies. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Hoe was je ervaring? 7 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. In de straat is er genoeg Gratis parkeergelegenheid. Er is een bushalte letterlijk voor de deur. Telefoon 040-8457470 / 06-50742596. E-mail Verstuur een e-mail. Meer openingstijden Omschrijving. Uniek in Nederland combineert Saffraan Restaurant de Afghaanse en Iraanse keuken waardoor je authentiek kunt genieten van de eeuwen oude Perziche keuken.
Meh. Review of Saffraan Restaurant, Eindhoven, The Netherlands TripAdvisor.
All Eindhoven Restaurants. Restaurants near Saffraan Restaurant. Popular Types of Food. Cafés in Eindhoven. Chinese Restaurants in Eindhoven. French Restaurants in Eindhoven. Gluten Free Restaurants in Eindhoven. Italian Restaurants in Eindhoven. Italian Restaurants with Outdoor Seating in Eindhoven. Japanese Restaurants in Eindhoven.
Openingstijden Saffraan Restaurant Tongelresestraat 321 in Eindhoven.
De vestiging van Pietza die het meest in de buurt ligt van de aan de Tongelresestraat 321 is de Pietza aan de Smalle Haven 2. Meer restaurant in Eindhoven Bedrijven in de buurt van Saffraan Restaurant Tongelresestraat 321 in Eindhoven.
Saffraan Restaurant Eindhoven Oozo.nl.
De onderneming Saffraan Restaurant is gevestigd op Tongelresestraat 321 te Eindhoven en is actief in de branche Restaurants. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 56924917 en is gelegen in Doornakkers-West in de gemeente Eindhoven.

Contacteer ons