Meer resultaten voor italiaans taal

italiaans taal
Italiaans Wikipedia.
Taalgebieden in Zwitserland 2000. Het Italiaans is officiële taal in.: Zwitserland Ticino en een klein deel van Graubünden Grigioni in het italiaans. Het Italiaans is een erkende minderheidstaal in.: Het Italiaans wordt ook gesproken in de volgende buurlanden van Italië.:
Content Marketing
taal vertaling Nederlands Italiaans.
https://www.keyboost.de/de/default/2008908/Backlinks.aspx
Woorden en zinnen Parole e frasi Talennet Italiaans.
Over het Italiaans. Woorden en zinnen. Agenda en uitgaanstips. Woorden en zinnen Parole e frasi. Maak gebruik van onze handige online taalgids met woorden en zinnen. Onze thematische woordenlijsten bevatten niet alleen woorden en zinnen die handig zijn op reis, maar ook vaktaal.
phishing mail melden
Welkom Benvenuti Talennet Italiaans.
Over het Italiaans. Woorden en zinnen. Agenda en uitgaanstips. Het doel van deze site is om mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de Italiaanse taal. In een wereld die steeds kleiner wordt neemt het belang van talenkennis toe.
Online Italiaans leren: Buon Italiaans, gratis cursus Italiaans.
De Italiaanse taal. Het Italiaans wordt gesproken door ongeveer 57 miljoen mensen in Italië, in verschillende dialecten. Wereldwijd zijn er ongeveer 63 miljoen mensen die Italiaans spreken. Het Italiaans is lid van de Romaanse taalgroep. Lees meer over de Italiaanse taal.

Contacteer ons