Op zoek naar saffraan eindhoven?

saffraan eindhoven
Home Saffraan Restaurant.
Bij Saffraan Restaurant Eindhoven proef en. beleef je in een aangename entourage namelijk al het goede dat Afghanistan en Iran op culinair gebied te bieden hebben. Kortom wilt u gewoon iets anders eten in Eindhoven dan is Saffraan Restaurant een aanrader!
sea life blankenberge
Openingstijden Saffraan Restaurant Tongelresestraat 321 in Eindhoven.
De vestiging van Pietza die het meest in de buurt ligt van de aan de Tongelresestraat 321 is de Pietza aan de Smalle Haven 2. Meer restaurant in Eindhoven Bedrijven in de buurt van Saffraan Restaurant Tongelresestraat 321 in Eindhoven.
adventure park durbuy
Saffraan in Eindhoven Eet.nu.
Waar heb je zin in? Saffraan in Eindhoven. Beleef een culinaire reis door het oude Perzië. Afhaal en bezorg. 88, 7 recensies. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Hoe was je ervaring? 7 positieve stemmen 0 negatieve stemmen.
fitnesstoestel te koop
Saffraan Restaurant, Eindhoven Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Alle restaurants in Eindhoven. Restaurants in de buurt van Saffraan Restaurant. Populaire keukens in Eindhoven. Café restaurants in Eindhoven. Frans restaurants in Eindhoven. Glutenvrije restaurants in Eindhoven. Italiaans restaurants in Eindhoven. Japans restaurants in Eindhoven. Mediterraan restaurants in Eindhoven. Sushi restaurants in Eindhoven.
lening
Saffraan Restaurant eindhoven in Eindhoven Menu, openingsuren, adres, fotos van restaurant en reserveren.
Restaurant in Eindhoven /. Restaurant Saffraan Restaurant eindhoven in Eindhoven. Saffraan Restaurant eindhoven. Tongelresestraat 321 5642 NB Eindhoven Nederland Plan. Gemiddelde prijs 24. Over het restaurant Saffraan Restaurant eindhoven. Proef de warme, rijke smaken van de Afghaanse en Perzische keuken.
Saffraan restaurant / catering Startpagina Eindhoven Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
Leuk stukje over Saffraan Catering in Licht op Eindhoven! Saffraan restaurant / catering heeft 3 nieuwe foto's' toegevoegd. Voor de vierde keer dit jaar mochten wij weer een warme lunch verzorgen bij @Europoort Rotterdam! Saffraan restaurant / catering heeft 2 nieuwe foto's' toegevoegd.
Saffraan indebuurt Eindhoven.
Meer informatie is te vinden in ons privacy statement. Nieuws over Saffraan. 13 x restaurants met een vakantiegevoel in Eindhoven. 10 juli 2018. Dit zijn de 14 beste restaurants in Eindhoven, volgens IENS. 15 december 2017. Meer Restaurants en horeca in Eindhoven.
Saffraan, Perzisch 4-gangendiner bij Saffraan: bespaar 51% in Eindhoven via Social Deal.
Geldig vanaf moment van aankoop t/m 11 mei 2016. Reserveren: na aankoop online reserveren met Social Deal Reserveren te vinden onder het overzicht: mijn vouchers. Tongelresestraat 321 5672 NB Eindhoven Routebeschrijving. Maak vandaag samen met Social Deal kennis met restaurant Saffraan in hartje Eindhoven!
Diner Zien Parkeer Eindhoven Saffraan restaurant.
Bij Saffraan restaurant Eindhoven proef en beleef je in een leuke entourage al het goede dat Afghanistan en Iran op culinair gebied te bieden hebben. Laat je verassen door de Perzische keuken! De menukaart van Saffraan toont een ongekende variatie aan unieke specialiteiten.

Contacteer ons