Meer resultaten voor herman brood schilderij kopen

herman brood schilderij kopen
Collectie Herman Brood.
120 x 100 cm. 120 x 80 cm. 85 x 105 cm. 100 x 160 cm. 90 x 120 cm. 100 x 150 cm. 100 x 120 cm. 120 x 100 cm. 105 x 125 cm. 75 x 85 cm.
schilderijlijst kopen
Herman brood Antiek Art 2dehands.be.
Herman brood schilderij. Schilderij van Herman brood Geen zeefdruk Afmeting is 80 x 80 cm Naam.van het doek: buddys, Uit het jaar: 1995 Met echtheidscertificaat. 12 maart 2018 1345: Wuustwezel Loenhout. Tweedehands Antiek Art. Vintage en curiosa uit de jaren 50, 60 en 70 zijn bijzonder populair. Op 2dehands.be vind je een enorm aanbod onder Antiek and Art. Denk maar aan een seventies bureau, een art deco lamp, een vooroorlogse vaas, een design tafel of die prachtige retro radio. Met wat geluk kom je hier eindelijk dat origineel stuk tegen of dat ene item waar je al zo lang naar op zoek bent. Met duizenden zoekertjes heeft deze rubriek alles om je huis voordelig, origineel en helemaal in jouw persoonlijke stijl in te richten. Van een oude spiegel tot een smeedijzeren kapstok. Van een nostalgische wandklok tot een fifties kast. En heb je graag voor weinig geld toch een authentiek schilderij aan de muur? Of een apart beeldje in brons? Hier gebeurt het! The place to be om kunst, antiek en vintage te kopen en te verkopen, dus.
schilderij kopen
Herman brood schilderij Antiek Art 2dehands.be.
groot origineel schilderij van Herman Brood op doek. Bij interesse, graag even mailen voor foto's' Echtheidscertificaat en taxatierapport zijn er bij! 28 december 2017 1559: Brugge Sint-Michiels. Tweedehands Antiek Art. Vintage en curiosa uit de jaren 50, 60 en 70 zijn bijzonder populair. Op 2dehands.be vind je een enorm aanbod onder Antiek and Art. Denk maar aan een seventies bureau, een art deco lamp, een vooroorlogse vaas, een design tafel of die prachtige retro radio. Met wat geluk kom je hier eindelijk dat origineel stuk tegen of dat ene item waar je al zo lang naar op zoek bent. Met duizenden zoekertjes heeft deze rubriek alles om je huis voordelig, origineel en helemaal in jouw persoonlijke stijl in te richten. Van een oude spiegel tot een smeedijzeren kapstok. Van een nostalgische wandklok tot een fifties kast. En heb je graag voor weinig geld toch een authentiek schilderij aan de muur? Of een apart beeldje in brons? Hier gebeurt het! The place to be om kunst, antiek en vintage te kopen en te verkopen, dus.
goedkope schilder
Vind herman brood in Kunst Schilderijen Modern op Marktplaats.nl.
Herman Brood, Uniek schilderij 110 x 132. Eenmalig schilderij van herman brood. echt schilderrij Herman Brood Style. Horen / zien en zwijgen item en replica van herman brood echt schilderij op doek met latten zijde afmetingen zijn 80cm bij 130 cm.
afbetaling
Herman Brood kunstwerken huren en kopen Amersfoort Art.
Uit veiligheidsoverwegingen hebben wij niet alle werken van Herman Brood in huis. Neem gerust contact met ons op als u kunstwerken wilt bezichtigen, wij zorgen er dan voor dat u deze in de galerie kunt bezichtigen. Schilderijen van Herman Brood kopen of huren?
herman brood schilderij
Herman Brood Peter Donkersloot.
Herman Brood: Waf. Dit bijzondere originele schilderij heeft David, de gitarist van de Wild Romance, cadeau gekregen van Koos manager van Herman en Herman Brood, een schilderij met een verhaal. Door omstandigheden helaas in de verkoop gekomen. Herman Brood: Bendelid.
Moderne Kunstveiling Beeldende kunst kopen.
Dit kunstwerk kopen. Herman Brood 1946-2001 was in alles een rasartiest. In zijn muziek, gedichten en vooral zijn schilderijen en zeefdrukken. Brood werkte vol overgave, stort zich met penselen, verf en spuitbussen steeds opnieuw in een hallucinerend avontuur waaruit hij onveranderd als winnaar tevoorschijn kwam.

Contacteer ons