Meer resultaten voor saffraan restaurant antwerpen

saffraan restaurant antwerpen
Saffraan closed Indisch restaurants Antwerpen Geuzenstraat Antwerpen 2000.
ANTWERPEN Zaterdag en Zondag Markt. Het Eilandje MAS. Mode Museum MOMU. Wijnegem Shopping Center. Rivierenhof Park Deurne. Stuur naar een vriend. Gegeten bij Saffraan closed? Graag uw reactie! Enkel voor ingeschreven gebruikers. Nog geen lid? Klik hier om in te schrijven. 2011 AntwerpenRestaurants.be Copyright Policy. All rights reserved. Home Contact Restaurant aanmelden Disclaimer.
speelautomaat
Zafraan Bistro Startpagina Antwerpen Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
Gaat open om 1700.: Mensen vinden deze pagina's' ook leuk. Mamamias Snack Resto. Eten en drinken. Wegrestaurants in Antwerpen. Plaatsen Antwerpen Restaurant Halal Restaurant Zafraan Bistro. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies.
lening
Saffraan, Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Blijf op de hoogte! Ontvang de laatste updates over restaurants en meer in Antwerpen. 23 augustus 2012 beoordeeld. Saffraan bezocht op maandagavond, we hadden een tafeltje in de tuin wat veel gezelliger was dan in het restaurant zelf wat best een opfrisbeurt kan gebruiken.
analytics
Saffraan Antwerpen.
Rating: 4.1 op 5 19 stemmen. Saffraan is een Indisch restaurant op het Zuid in Antwerpen. Er worden veel pikante Indische kruiden gebruikt door de chef, maar hij houdt er wel rekening mee dat we Belgen zijn en het niet gewoon zijn om zo pikant te eten.
Openingsuren Saffraan in Geuzenstraat 15 te 2000 Antwerpen Restaurants openingsuren.info.
Categorie: Restaurants Restaurants Antwerpen. Omschrijving: De openingsuren van Saffraan Geuzenstraat 15 in Antwerpen. Gebruik de knop Plan je route naar om de snelste route uit te rekenen naar Saffraan. Om de bedrijfsgegevens of openingsuren te wijzigen kan u zich aanmelden of registreren.
Zafraan, Borgerhout Antwerpen Tel: 033448. Restaurants goudengids.be.
Een recensie schrijven? Plantin en Moretuslei 154, 2140 Borgerhout Antwerpen. 03 344 80 03. Andere interessante bedrijven in de buurt. Generaal Capiaumontstraat 2, 2600 Berchem Antwerpen. Wok van Antwerpen. Carnotstraat 123, 2060 Antwerpen. Jezusstraat 19, 2000 Antwerpen. Uw bedrijf toevoegen.
Saffraan Indisch restaurant Geuzenstraat 15 Antwerpen restorant.be.
Luxueus dineren in 146 jaar oude verfwinkel Antwerpen Regio HLN.
Antwerpen Verfwinkel In de Balans, die in 2013 de borstels aan de haak hing, heropent nu als restaurant met Franse keuken. De naam bleef maar het interieur kreeg een totale metamorfose, met luxueuze touch. De zaak is de eerste van een reeks investeringen op en rond de Kaasrui.

Contacteer ons