Op zoek naar saffraan restaurant antwerpen?

saffraan restaurant antwerpen
Openingsuren Saffraan in Geuzenstraat 15 te 2000 Antwerpen Restaurants openingsuren.info.
Categorie: Restaurants Restaurants Antwerpen. Omschrijving: De openingsuren van Saffraan Geuzenstraat 15 in Antwerpen. Gebruik de knop Plan je route naar om de snelste route uit te rekenen naar Saffraan. Om de bedrijfsgegevens of openingsuren te wijzigen kan u zich aanmelden of registreren.
pizza mobiel
Saffraan, Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
een saffraan kleurig gebouw toont een iets of wat classe schiijn. Openingstijden restaurant Gesloten. Geuzenstraat, Antwerpen, Belgiƫ. Deze vermelding verbeteren. Biedt dit restaurant service aan tafel? Ja Nee Weet ik niet zeker. Is dit een Indiaas restaurant? Ja Nee Weet ik niet zeker.
bmi berekenen vrouw
Saffraan GESLOTEN Indisch Geuzenstraat 15, Antwerpen Reviews restaurant Telefoonnummer Yelp.
Getoond in 5 Restaurants in Antwerpen, Aziatische keuken in Antwerpen, Asian Food in Antwerp, De beste restaurants van Antwerpen, Best restaurants in Antwerp. De beste Indiƫr van de Stad! Eigenaar Mashuk komt uit Bangladesh en begon deze zaak in 2008! In India is het normaal dat je geen voorgerecht of hoofdgerecht neemt maar dat je eet volgens de Thali, wat letterlijk betekent dat je een metalen schaal krijgt met kleine potjes in waar je samen uit moet eten! De bedoeling van de Indische keuken is dus om samen te delen en van elkaar te proeven! Restaurant Saffraan is een ware ontdekkingsreis op Indisch vlak en neemt je mee met de smaken van yoghurt, koriander, tikka massala, tandoori, curry, lams, kokos, rozijnen en natuurlijk niet te vergeten Saffraan!
vochtbestrijding
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Saffraan closed Indisch restaurants Antwerpen Geuzenstraat Antwerpen 2000.
ANTWERPEN Zaterdag en Zondag Markt. Het Eilandje MAS. Mode Museum MOMU. Wijnegem Shopping Center. Rivierenhof Park Deurne. Stuur naar een vriend. Gegeten bij Saffraan closed? Graag uw reactie! Enkel voor ingeschreven gebruikers. Nog geen lid? Klik hier om in te schrijven. 2011 AntwerpenRestaurants.be Copyright Policy. All rights reserved. Home Contact Restaurant aanmelden Disclaimer.
Luxueus dineren in 146 jaar oude verfwinkel Antwerpen Regio HLN.
Antwerpen Verfwinkel In de Balans, die in 2013 de borstels aan de haak hing, heropent nu als restaurant met Franse keuken. De naam bleef maar het interieur kreeg een totale metamorfose, met luxueuze touch. De zaak is de eerste van een reeks investeringen op en rond de Kaasrui.
Safraan Biologisch vegetarisch huiskamerrestaurant Leuven Sint-Joris Weert Heverlee.

Contacteer ons